Як перерахувати гроші з картки на картку: інструкція по міжнародних переказах від Mastercard

Як перерахувати гроші з картки на картку: інструкція по міжнародних переказах від Mastercard

перерахувати гроші з картки на картку

З низки причин для жителів пострадянського простору досі формулювання «грошовий переказ» асоціюється з чергами в банку, заповненням маси паперів та кількома добами очікування, поки кошти надійдуть на рахунок отримувача. Це цілком логічно, адже раніше для того, щоб зробити переказ третій особі, а тим більше міжнародні грошові перекази, доводилося пройти саме таку процедуру: тривалу та кропітку. На щастя, зараз, завдяки сучасним технологіям Mastercard, зробити переказ коштів можна швидко і легко. Про це докладніше розповімо сьогодні.

Як зробити міжнародний грошовий переказ з картки Mastercard


перерахувати гроші з картки на картку

Для переказу коштів ви можете скористатися інтернет-банкінгом фінансової установи, яким видано картку Mastercard – тобто вашого банку. Другий спосіб – відвідати сайт Mastercard, та у розділі «Переказ грошей» ввести у відповідні поля дані картки відправника та одержувача.
Відправник повинен вказати 16-цифр – номер картки, дату видачі та CVV2 (позначений на звороті картки та складається з 3-х цифр). Потім введіть номер картки одержувача, суму переказу та дотримуйтесь інструкцій. Гроші надійдуть на рахунок отримувача найближчим часом. За потреби ви завжди можете отримати квитанцію по цій транзакції у відповідному розділі сайту або в інтернет-банкінгу. Ця квитанція має таку ж юридичну силу, як і квитанція видана в касі банку.

У чому пріоритети міжнародних переказів Mastercard


перерахувати гроші з картки на картку

  • Грошові перекази з Mastercard можна робити з будь-якого носія – телефону, комп'ютера, планшета та інших сучасних пристроїв. Тобто клієнту не доведеться їхати до банку та заповнювати безліч документів: натискаєш кілька кнопок – і все готово.
  • Зробити переказ грошей можна не лише бенефіціару Mastercard, а й клієнту будь-якої другої платіжної системи. Також не важливо, чи відрізняються банки відправника та одержувача — переказ можна робити на карту будь-якого банку.
  • Швидкість переказів – це, мабуть, одна з найважливіших переваг транзакції з Mastercard, оскільки одержувачу не доведеться довго чекати на гроші.
  • Можливість погашення кредитного ліміту: пересилаючи гроші третій особі, ви зможете закривати кредитну лінію за допомогою простого банківського переказу. Жодних додаткових дій не потрібно.
  • Відсутність черг, фізичного контакту з іншими особами в умовах пандемії є значною перевагою банківських переказів із Mastercard. Усі перекази можна зробити, не виходячи із дому.
скачать dle 11.0фильмы бесплатно

А что вы думаете по этому поводу? Оставьте свое мнение в комментариях ниже_)

  
Добавлено: 2022-06-20, 11:31
0
727

Похожие публикации


Добавить комментарий

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

0">
Наверх