Мотозахист Alpinestars: особливості

Мотозахист Alpinestars: особливості

Неважливо, чи людина вперше сіла за кермо мотоцикла, чи це кросмен з великим досвідом, — потрібно завжди використовувати мотозахист. Нехтування екіпіруванням може призвести до жахливих наслідків. Навіть за хороших погодних обставин та ідеального дорожнього покриття часом виникають непередбачувані аварійні ситуації. Мотоекіпірування має бути насамперед якісним, тому варто обирати надійних і перевірених часом виробників, наприклад Alpinestars.


Особливості екіпірування


Мотозахист Alpinestars виготовляють в Італії. Компанію заснували ще в 1963 році. Цей бренд обирають як мотолюбителі, так і професійні перегінники. У захисних костюмах Alpinestars виступають чемпіони мотоспорту. Мотозахист вирізняється практичністю та використанням новітніх технологій. В асортименті компанії є таке мотоекіпірування:



  • захисні рукавички;

  • мотокомбінезони;

  • мотокуртки;

  • наколінники.


Бренд Alpinestars обирають професіонали MotoGP, мотокросу, а також учасники «Формули-1», NASCAR та інших відомих спортивних змагань.


Переваги екіпірування Alpinestars


Мотозахист Alpinestars має багато вагомих плюсів, за які його обирають з-поміж десятків конкурентів:



  • Ергономічність. Кожен виріб докладно продуманий і створений з урахуванням анатомічних особливостей людини. Для забезпечення комфортного мікроклімату передбачено вентиляційні отвори.

  • Якість. На виробництві використовують надміцні, проте легкі матеріали та сучасні технології, які дають змогу гарантувати максимальний рівень безпеки.

  • Різноманітність. В асортименті є мотозахист для різної погоди та стилів водіння.

  • Універсальність. Екіпірування має вбудовані та знімні вставки.

  • Широкий розмірний ряд. Бренд випускає мотозахист для чоловіків різної статури, жінок і дітей. Більшість моделей можна регулювати та підганяти під конкретну фігуру.


Де придбати мотозахист Alpinestars


Найбільший вибір пропонує інтернет-магазин мотоекіпірування Motokvartal. У наявності є не лише продукція Alpinestars, а й мотозахист інших світових брендів, таких як THOR, Icon, Leatt BRACE, Gareth тощо. Асортимент постійно поповнюється цікавими новинками. Доступні ціни дають змогу купити більше мотоекіпірування на різні випадки життя. Крім того, часто проводяться акції, бувають вигідні знижки.


В інтернет-магазині Motokvartal можна замовити екіпірування в будь-який населений пункт України, де працює поштове відділення. Уся продукція сертифікована та відповідає світовим стандартам безпеки.


Не забувайте, що від надійності мотоекіпірування залежить людське життя, тож обов’язково придбайте собі захисний комплект, якщо полюбляєте їздити на мотоциклі.

скачать dle 11.0фильмы бесплатно

А что вы думаете по этому поводу? Оставьте свое мнение в комментариях ниже_)

  
Добавлено: 2023-03-17, 18:01
0
981

Похожие публикации


Добавить комментарий

  • bowtiesmilelaughingblushsmileyrelaxedsmirk
    heart_eyeskissing_heartkissing_closed_eyesflushedrelievedsatisfiedgrin
    winkstuck_out_tongue_winking_eyestuck_out_tongue_closed_eyesgrinningkissingstuck_out_tonguesleeping
    worriedfrowninganguishedopen_mouthgrimacingconfusedhushed
    expressionlessunamusedsweat_smilesweatdisappointed_relievedwearypensive
    disappointedconfoundedfearfulcold_sweatperseverecrysob
    joyastonishedscreamtired_faceangryragetriumph
    sleepyyummasksunglassesdizzy_faceimpsmiling_imp
    neutral_faceno_mouthinnocent
Кликните на изображение чтобы обновить код, если он неразборчив

0">
Наверх